Nagelverzorging


Vindt u ook dat u eens verwend mag worden? Of heeft u nood aan een moment van ontspanning?
In deze drukke tijden is de mens meer en meer onderhevig aan stress. Grijp niet meteen naar een pil of drankje, maar leg je lichaam in de handen van een bekwame schoonheidsspecialiste.
Happy Feet heeft een waaier van mogelijkheden in huis om uw lichaam eens lekker te herbronnen.

www.wellness-happyfeet.be/

Schoonheidsinstituut Nicky in Tervuren.
Indische massage

www.nickymiranda.be

Schoonheidsinstituut en kunstnagelstudio Nicky Miranda in Tervueren

www.nickymiranda.be

Promotie voor mijn nagelstudio nail and things en het aanbieden van mijn bijproducten, hantassen riemen fm parfums bling bling juwelen

www.bloggen.be/nailsandthings

Nagelstudio.me - Nailart Voorbeelden en fotos. Alles over kunstnagels en handleidingen voor het zetten van gelnagels, acrylnagels en nailart alsook tips en opleiding als nagelstyliste.

www.nagelstudio.me

Nagelstudio - Opleidingscentrum - Groothandel nagelproducten online

www.larasbeautynails.be

Legan Nails in samenwerking met Nail Creation. Voor het plaatsen en verzorgen van kunstnagels. Nagelstudio, opleidingscentrum en groothandel voor nagel, hand en voetverzorging.

www.legannails.be

Kies voor de algemene voetverzorging van De Voetpraktijk. Geniet van voetverzorging tips en een voetbehandeling in huiselijke sfeer!

www.devoetpraktijk.be/

De echte oplossing voor pijnlijke voeten, is een bezoekje bij de Pedicure. Het is verstanding hulp te zoeken bij een specialiste in voetverzorging, een professionele pedicure voor uw voeten maakt u het leven heel wat aangenamer. Linda pedicure in Grimbergen helpt u graag om weer vlot door het leven te gaan!

www.linda-pedicure.be/

De beste nagelstudio in Oostende is Creatricks. Hier vindt u de beste gelish nagels voor uw handen en voeten. Wilt u iets bijzonders? Probeer eens de nail art creaties die wij u bieden. Alle diensten worden steeds vakkundig en tegen een eerlijke prijs uitgevoerd.

www.creatricks.be

Blue Sage, nagelstudio en wellness. Wij plaatsen gelnagels
aan huis of in onze studio. Opleidingen in heel Vlaanderen
en Nederland.

www.bluesage.be

Beautiful Nails by Linde is een nagelstudio te Leuven gespecialiseerd in nagelverzorging, verlenging en verbetering met gelproducten.

www.bnails.be
Nagelverzorging (Engelse versie) - Nagelverzorging (Franse versie) -