Kleding

Estilogie Dress and Impress

www.estilogie.be

Stijlvolle merkkledij voor dames, heren en kinderen. De Estilogie winkelformule geeft iedereen de vrijheid om op zijn eigen ritme te shoppen.

Tommy Hilfiger - Boutique en ligne officielle

www.tommyhilfiger.be

De Tommy Hilfiger Online Store biedt alle collecties voor heren, dames en kinderen. Kleding, accessoires en schoenen. Levering in België.

Communiekleding Viktorientje

www.communiekleding.be

Tienerkleding Viktorientje te Putte kleedt uw tiener vanaf 2 jaar met de mooiste kindermode en tienerkleding. Daarnaast bieden we steevast de mooiste en origineelste communiekleding !

Milano leder Kortrijk

www.milanoleder.be

Milano is de speciaalzaak in lederwaren in Kortrijk. Rechtstreekse import !

Damesschoenen online

www.schoenentimmers.be/

Uitgebreide collectie damesschoenen online! Volop keus én de allernieuwste trends. Schoenen Timmers biedt een breed assortiment aan lage prijzen!

Careli Tailor Since 1957

www.careli.be
Brussel (Elsene)

Sinds 1957, is de naam Karelië in verband met de mooiste stoffen voor mannen, klassieke elegantie, uitstekende delen. Flexibiliteit, comfort, verfijning ...Careli ondertekend een kostuum geeft onvergelijkbare gemak en benadrukt de persoonlijkheid van de drager.

izibizi

www.izibizi.be/
Aartselaar

Bij Izibizi vind je online kinderen babymerkkleding, zowel voor meisjes als voor jongens. Wij bieden je kleurrijke nieuwe en outletcollecties aan interessante prijzen. In onze merken zitten onder andere: E-bound, Emoi, Tricky Tracks, Vinrose, Uncle Bill, Mim-Pi, LoFff.

Rio Lounge

www.ninasmeets.be/
Wommelgem

Voor vrouwenkledij in de regio Antwerpen gaat u naar de Rio Lounge in Wommelgem of bezoekt u onze webshop. Wij bieden iedere vrouw een geweldig assortiment kleding waarin ze zich zeker heerlijk zal voelen. Vrouwenkledij in Antwerpen koopt u bij de Rio Lounge.

Carmi Schoenen

www.carmi.be

damesschoenen, kinderschoenen,herenschoenen,handtassen.
Je gaat er naartoe voor je lievelingsmerk (Tommy hilfiger,Geox,Timberland,Boss,Esprit,Strelli)
Verkooppunten in Zemst,Korbeek-Lo,Aubel

E5-mode

www.e5-mode.be

Bij E5-mode kunt u vrij en ongestoord kiezen, passen en kopen. E5-mode is het beste voorbeeld om aan te tonen dat zelfbediening niet betekent dat er geen service zou zijn.

Neckermann.com

www.neck.be

één van de grootste online kledingwinkels met ruime keuze damesmode en herenkledij: ook in speciale en grote maten.

Oclusive

www.oclusive.be

Optieken Contactlenzencentrum Oclusive in Deinze: alle
grote merken brillen en zonnebrillen. Ook voor contactlenzen en hoorapparaten. Bezoek onze site: http:www.oclusive.be

Vanluechene

www.vanluechene.be

Schoenenspecialist in kleine en grote maten, confort en anti-allergie. Schoenen van maat 32 tot 47 voor dames en van maat 37 tot 54 voor heren. Winkels in Roeselare (hoofdwinkel) en Kortrijk.

Brooklyn a passion for fashion

www.brooklyn.be

Brooklyn is dé speciaalzaak voor hippe jongerenkleding met 7 winkels in Vlaanderen. Een bezoek is altijd een belevenis.

Bishop Tailors

www.bishop-tailors.com

Modieuze en perfect passende maatkleding voor heren
Als u bij ons binnenkomt ontdekt u perfecte maatkleding voor heren, van een onberispelijke kwaliteit zoals enkel een meester-kleermaker u kan bieden.

intimi - online lingerie store

www.intimi.com

Intimi, bekend van de winkel-in-de-private-woning van Christel Grillet, brengt enkele fijne lingerieen body-fashionreeksen online.

Brantano

www.brantano.be

Brantano, dat is schoenen, schoenen en meer dan schoenen. Damesen herenschoenen, kinderschoenen, vrijetijdsen sportschoenen? Maar ook handtassen, portefeuilles, reiskoffers, sporttextiel, kousen, onderhoudsproducten,...

Lingerie Body Fashion

users.skynet.be/BodyFashion/

online Lingerie Body Fashion : Top lingerie site met online verkoop van Lou, Bolero, Lejaby, Aubade, Tommy Hilfiger, Intima Cherry...

Melosport : Alles voor Sport en Outdoor

users.skynet.be/melosport/index.html

Melosport is sinds meer dan 35 jaar een gevestigde waarde in Sport en Outdoor.
Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment (winter)sport-, outdooren vrijetijdsartikelen. Verder staan ook service, kwaliteit en een goede begeleiding hoog in ons vaandel.

Grusenmeyer

www.grusenmeyer.com

Sinds 1938 boeien wij mensen met mode. Met meer dan 1.000 vierkante meter wordt het moeilijk om je gading niet te vinden!Kleding listings in andere talen

Startpagina Mode (French)

Startpagina Clothing (Engels)


1  2  3  4  5  »