Kleding


voor een overdosis aan modeschoenen zou je best even gaan onlinen bij schoenen timmers in zonhoven...maar pas op ,dat je niet high bent na dit on-line bezoek

www.schoenentimmers.be

Stijlvolle merkkledij voor dames, heren en kinderen. De Estilogie winkelformule geeft iedereen de vrijheid om op zijn eigen ritme te shoppen.

www.estilogie.be

De Tommy Hilfiger Online Store biedt alle collecties voor heren, dames en kinderen. Kleding, accessoires en schoenen. Levering in België.

www.tommyhilfiger.be

Tienerkleding Viktorientje te Putte kleedt uw tiener vanaf 2 jaar met de mooiste kindermode en tienerkleding. Daarnaast bieden we steevast de mooiste en origineelste communiekleding !

www.communiekleding.be

Milano is de speciaalzaak in lederwaren in Kortrijk. Rechtstreekse import !

www.milanoleder.be

Uitgebreide collectie damesschoenen online! Volop keus én de allernieuwste trends. Schoenen Timmers biedt een breed assortiment aan lage prijzen!

www.schoenentimmers.be/

Sinds 1957, is de naam Karelië in verband met de mooiste stoffen voor mannen, klassieke elegantie, uitstekende delen. Flexibiliteit, comfort, verfijning ...Careli ondertekend een kostuum geeft onvergelijkbare gemak en benadrukt de persoonlijkheid van de drager.

www.careli.be
Aartselaar

Bij Izibizi vind je online kinder- en babymerkkleding, zowel voor meisjes als voor jongens. Wij bieden je kleurrijke nieuwe en outletcollecties aan interessante prijzen. In onze merken zitten onder andere: E-bound, Emoi, Tricky Tracks, Vinrose, Uncle Bill, Mim-Pi, LoFff.

www.izibizi.be/

damesschoenen, kinderschoenen,herenschoenen,handtassen.
Je gaat er naartoe voor je lievelingsmerk (Tommy hilfiger,Geox,Timberland,Boss,Esprit,Strelli)
Verkooppunten in Zemst,Korbeek-Lo,Aubel

www.carmi.be

Bij E5-mode kunt u vrij en ongestoord kiezen, passen en kopen. E5-mode is het beste voorbeeld om aan te tonen dat zelfbediening niet betekent dat er geen service zou zijn.

www.e5-mode.be

één van de grootste online kledingwinkels met ruime keuze damesmode en herenkledij: ook in speciale en grote maten.

www.neck.be

Optiek- en Contactlenzencentrum Oclusive in Deinze: alle
grote merken brillen en zonnebrillen. Ook voor contactlenzen en hoorapparaten. Bezoek onze site: http:www.oclusive.be

www.oclusive.be

Schoenenspecialist in kleine en grote maten, confort en anti-allergie. Schoenen van maat 32 tot 47 voor dames en van maat 37 tot 54 voor heren. Winkels in Roeselare (hoofdwinkel) en Antwerpen.

www.vanluechene.be

Brooklyn is dé speciaalzaak voor hippe jongerenkleding met 7 winkels in Vlaanderen. Een bezoek is altijd een belevenis.

www.brooklyn.be

Modieuze en perfect passende maatkleding voor heren
Als u bij ons binnenkomt ontdekt u perfecte maatkleding voor heren, van een onberispelijke kwaliteit zoals enkel een meester-kleermaker u kan bieden.

www.bishop-tailors.com

Intimi, bekend van de winkel-in-de-private-woning van Christel Grillet, brengt enkele fijne lingerie- en body-fashionreeksen online.

www.intimi.com

Brantano, dat is schoenen, schoenen en meer dan schoenen. Dames- en herenschoenen, kinderschoenen, vrijetijds- en sportschoenen? Maar ook handtassen, portefeuilles, reiskoffers, sporttextiel, kousen, onderhoudsproducten,...

www.brantano.be

online Lingerie Body Fashion : Top lingerie site met online verkoop van Lou, Bolero, Lejaby, Aubade, Tommy Hilfiger, Intima Cherry...

users.skynet.be/BodyFashion/

Melosport is sinds meer dan 35 jaar een gevestigde waarde in Sport en Outdoor.
Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment (winter)sport-, outdoor- en vrijetijdsartikelen. Verder staan ook service, kwaliteit en een goede begeleiding hoog in ons vaandel.

users.skynet.be/melosport/index.html

Sinds 1938 boeien wij mensen met mode. Met meer dan 1.000 vierkante meter wordt het moeilijk om je gading niet te vinden!

www.grusenmeyer.com

Creëer een gepersonaliseerd hemd of broek op maat. Ontdek onze 100.000.000 mogelijke combinaties van stoffen en modellen om een hemd of broek te creëren die uw persoonlijke modestijl weerspiegelt.

www.bivolino.com
Kleding (Engelse versie) - Kleding (Franse versie) -

1  2  3  4  5  6  »