programma

programma

ImmoAssist

www.immoassist.com

Software van hulp voor het locative beleid van uw onroerend erfdeel, zal hij u om het helpen optimaliseren, zijn rentabiliteit berekenen, en goed van andere functies die nog op meer diepgaande wijze in ons begeleid bezoek worden uitgelegd.

Quimmo.be

www.quimmo.be

Quimmo.be is het Belgische portaal voor appartementen. Mede-eigenaars kunnen een private zone voor hun gebouw aanmaken en deze zone gebruiken om documenten van hun gebouw op te slaan, lopende zaken te bespreken met de andere eigenaars en hun jaarlijkse vergadering beter voor te bereiden. De publiek toegankelijke zone bevat artikels en discussieforums over mede-eigendom.

Perisoft

www.perisoft.be

PťriSoft een informatica oplossing voor vastgoedmakelaars. PeriSoft stelt u een vastgoed management software voor: Pťricles, een software voor seizoensverhuur, een beschermingssoftware van uw foto's en beelden, zoekmachine optimalisatie van uw vastgoed website, het volledige beheer van uw informatica netwerk en tenslotte de design van uw vastgoedwebsite.

Spiritus

www.max-immo.be

Max-Immo
Dť internetoplossingen van Spiritus voor de vastgoedmakelaar.

Vandaar dat onze toepassingen en service een oplossing bieden voor de makelaar:


die zijn dagdagelijkse bezigheden wil automatiseren en vereenvoudigen.

die het internet op een efficiŽnte manier wenst te gebruiken en een duidelijk zicht wenst te hebben op de mogelijkheden.

die op zoek is naar een op maat vertaling van zijn specifieke werkwijze en situatie.

die wil kunnen terugvallen op een totaaloplossing g

Virtuele bezoeken voor alle types vastgoed

www.whise.be

Makelaars en particulieren kunnen hier virtuele bezoeken bestellen om huizen, appartementen en dergelijke in Brussel, Gent, Leuven, Antwerpen of elders in BelgiŽ snel en efficient te koop of te huur aan te bieden.

Domeo

www.domeo.be

Domeo is een eenvoudige en komplete oplossing voor de makelaar en vastgoed markt.
Backoffice, marketing, internet centraal geregeld.programma listings in andere talen

Startpagina Logiciels (French)

Startpagina Software (Engels)