Spektakels en Animaties

Digitale karikaturist

www.karikatuurshop.be

Digitale karikaturist
Een personeelsfeest, bedrijfsevenement, productlancering, congres, opendeurdag, handelsbeurs, braderij, promotietournee, ... ?

Dan wilt u een verschil maken in originaliteit, kwaliteit, gedenkwaardigheid, vermakelijkheid en, voor een stuk ook, vrijgevigheid.

Al eens aan een karikaturist gedacht? Tuurlijk, zegt u dan. Been there, done that, seen that.

Wat als we u vertellen dat het gaat om een internationaal gerenommeerde digitale karikatuurtekenaar, ...

Papa Chico Team N.V.

www.papa-chico.be

Papa Chico Team biedt u een volledig assortiment animatie en materiaal voor uw privéof bedrijfsfeesten.

Adrian daniel - theatruc

users.skynet.be/daniel.adrian

Animatie voor iedereen. Overal en alle gelegenheden

Dit is de site van Circus JOJO en biedt circusartikelen an circusanimatie aan.

Pianotime, Van Dorpe Wendy

www.orionweb.com/comwebdesign/pianotime

Internationaal pianiste, tot uw dienst: party's, ceremonies (huwelijk), recepties, bedrijfsfeesten, piano lounges, privé lessen, recitals, ...

Artiestenburo Rainbow

www.rainbowsite.be

Voor het boeken van alle artiesten en groepen, (inter)nat acts, animatie, voor al uw evenementen en feestjes, doelgericht en op maat gemaakt.

Creatieve ontwerpen en uitvoeringen van special events . Betaalbare maatproducties voor evenementen en bedrijven waarbij de magische wereld van het circus en stuntteams centraal staan. Professionele direct-promotion met maximale inslag voor elk product ,

MagicCafé Productions

www.magiccafe.com

MagicCafe's doel is te zorgen voor amusement van topkwaliteit.
MagicCafe is dan ook uw partner voor alles wat verbonden is met magie!

Hof te Roeland

www.hofteroeland.be

U hebt een leuk idee nodig voor een trouwfeest, een communie, ... ? Wij hebben iets dat u misschien wel zal bevallen : een koetsof huifkartocht!

VZW Toverspel

www.toverspel.be

VZW Toverspel is een organisatie die in 1996 het levenslicht zag en zich als doel stelde het straattheater bekend te maken en te promoten.

factor 7

www.factor7.be

factor 7 is een acapella groep die vooral opredens verzorgd op huwlijksmissen en recepties

magic shows : Lelouchier

www.lelouchier.com

Excentrieke goochelaar voor volwassenen en kinderen. Frans, Nederlands, Engels of de universele taal: de visuele taal (quasi stom spektakel!). Illusionisme in al zijn vormen: van dichtbij of veraf, binnen of buiten, kleine of grote zalen, spektakels of animaties.

Fun-Events

www.fun-events.be

Welkom op de website van Fun-Events!
Professionele animatie, entertainment voor kinderen en volwassenen, er is voor elk wat wils. Van kleine privé feestjes tot heuse evenementen.
Fun-Events is een jong en fris bedrijf dat uw evenementen en feesten op een professionele manier zal animeren en entertainen.
Een zeer uitgebreid aanbod van kinderanimaties, volwassenenanimaties, verjaardags-feestjes, springkastelen, kindershows, ballonnenclowns, kindergrime, goochelshows...

Alibi Ike is dé live-coverband voor fuiven en evenementen, klein en groot! De groep rijgt de beste nummers uit de hedendaagse en recente StuBru-rock aan mekaar. Dat resulteert in stomende live-optredens die geen enkel publiek onberoerd laten.

Kinderanimatie Karin Blancke

users.telenet.be/kinderanimatie

Kindergrime en ballonclown Karin Blancke uit Ardooie :
Voor al uw feesten braderieën kermissen communiefeesten verjaardagsfeestjes babyborrels: Meer dan 40 verschillende figuren. U vraagt en ik pas mij aan Meer dan 15 jaar ervaring over het Vlaamse land !

Een zigeuner ensemble dat zich heeft gespecialiseerd in live entertainment met Oost Europese folklore en swingende hot Jazz.

Bent u op zoek naar life klassieke muziek? Master of Arts is het organisatiebureau met de grootste keuze life klassieke muziek. Voor huwelijk, bedrijfsfeest, begrafenis of jubileum. Ideaal als u op zoek bent naar professionele muzikale kwaliteit en grote betrouwbaarheid.

Hacienda Projects

www.haciendaprojects.com

Muzikaal Evenementen Bureau:klassiek,jazz,pop, New Orleans,... ensembles van muzikanten. Sopraan, trios, strijkkwartet, koperkwintet, koor, gospel, orkest, DJ, balorkest,...Licht en geluid.
Verplaatsing in geheel België

Kris Kras Animatie

www.kriskrasanimatie.be

Kris Kras brengt een gevarieerde show met buikspreken, goochelen, ballonplooien, spelletjes, playback, muziek, ... De kinderen worden geregeld uitgenodigd om mee te doen.

De Sven XL: circusteam

www.DeSvenXL.be

De Sven XL' geeft circuslessen op circuskampen, opendeurdagen, evenementen, .... Daarnaast geven we ook vuurshows, kindershows en mobiele animaties. Gespecialiseerd in kinderanimatie.Spektakels en Animaties listings in andere talen

Startpagina Animations et spectacles (French)

Startpagina Performing arts and shows (Engels)


1  2  »