DJ's, discobars, karaoke

DJ's, discobars, karaoke

Freak & Si

www.freakandsi.be/
Tienen

Freak & Si is een verhuurbedrijf voor geluid en licht installaties.
Ook voor opnames kan je bij ons terecht.

Discobar 2000

www.discobar-2000.be/
Asse

Een dj voor een trouwfeest is een belangrijke beslissing. Dj Dirk kent het vak als dj voor een trouwfeest als geen ander. Hij komt uit Asse en entertaint heel Vlaanderen met de beste nummers. U heeft het voor het zeggen! Kies voor ervaring als u zoekt naar een dj voor een trouwfeest, kies voor Dj Dirk van Discobar 2000 uit Asse.

Uw DJ voor iedere feest.
Huwelijken, feesten, fuiven, ... Wanneer het net iets beter mag klinken ! Een geslaagd feest naar uw wensen.

The DJ's Benelux

www.thedjsbenelux.be

The DJ's Benelux levert entertainment, dj's, dj shows en verlichte dansvloeren voor top evenementen, luxe (bedrijfs)feesten en exclusieve bruiloften.

dansbar komtuveu

www.komtuveu.be

mobiele discobar voor kinderfuiven, huwelijksfeesten en dansavonden allerhande

Jazz Centrale

www.jazzcentrale.be/

Huur de beste jazz professionals van het land voor uw huwelijk, bedrijfsfeest of borrel!

Miss Charlotte Schlagerzangeres

www.miss-charlotte.be/
Deurne

Geniet telkens van een spetterende show met schlagerzangeres Miss Charlotte! Ontdek waar zij te zien en te horen zal zijn, dan weet u waar u moet zijn! Geniet van een geweldige muzikale avond vol met heerlijke nummers van de grootste sterren voor u gezongen door Schlagerzangeres Miss Charlotte.

Dj-Bartje's team

www.dj-bartje.be

Dj's voor alle feesten
Voor alle feesten groot en klein moet je bij Dj-Bartje's team zijn !
Verhuur geluid, licht,beeld, podia en PA
Van 20 personen tot +1500 personen

Dj Ditzz

www.djditzz.be/
Brasschaat

Dj Ditzz maakt uw trouwfeest,bedrijfsfeest en andere evenement tot een onvergetelijke avond. In Brasschaat, Antwerpen kunt u deze geweldige dj vinden.
Met plezier komt hij uw feest voorzien met heerlijke muziek waar iedereen zich op zal kunnen vermaken. Dit is de dj voor een geslaagd trouwfeest.

Discobar Diesel

www.discobar-diesel.be

Discobar en DJ Diesel Dendermonde Schoonaarde voor al Uw huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, 70's, 80's en 90's party's. Topambiance met een professionele geluidsen lichtinstallatie aan een scherpe prijs !

Loco Loco Discoshow

www.locoloco.be

De Loco Loco Discoshow is al jaren een succes op de Nederlandse poppodia en festivals zoals Pinkpop en Lowlands. In hun show gaan ze vooral terug naar de 70's maar ook de jaren erna. De show zorgt voor een hoop lol en bezorgt je een goed gevoel na afloop...

Romaxx

www.romaxx.be/

De dj voor een home part, een hippe fuif of een spetterende bruiloft: DJ Romaxx staat voor u klaar! Uitsluitend de beste entourage voor uw feest!

Feestmuziek

www.et-agency.be

Bent u op zoek naar de juiste muziek voor uw feest of evenement? Het Entertaining Agency in Wervik heeft een ruime keus in Live Bands voor een goede prijs. Kijk snel op de site en laat u verrassen door de ruime keus in coverbands.DJ's, discobars, karaoke listings in andere talen

Startpagina Sono, DJ, Karaoke pour fêtes (French)

Startpagina DJ's, Sound and light, karaoke (Engels)