Traiteur en catering service

Buffetservice Traiteur

www.buffetservice.be

Gespecialiseerde traiteur in het bereiden van zeer lekkere en verzorgde koude gerechten, die Gratis gebracht worden over provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Catering Diner Privé

www.diner-prive.be

Catering Diner Privé verzorgt evenementen voor groepen van 20 tot 2000 personen met hoog kwalitatieve gerechten, professionele bediening en een sfeervolle aankleding van de tafel en het interieur.

Les Choux de Bruxelles

www.chouxdebruxelles.be/
Brussel (Etterbeek)

Choux de Bruxelles maakt van uw evenement een voltreffer. Wij bieden namelijk zeer prestigieuze locaties, met eerste klas service en catering. Zo kunt u terecht in de meest originele zalen in Brussel, Vlaanderen en Wallonië, zoals bij McLaren Brussels, de Renbaan van Oostende, het Kasteel Ardoisière om maar een paar van onze exclusieve locaties te noemen. Onze eigen traiteurdienst À propos zorgt dan weer voor een service op maat, ook in uw eigen kantoren of bij u thuis, gaande van 10 tot 500

Pasado Foodtruck & Catering

www.pasado-catering.be/
Antwerpen

De foodtrucks van Pasado Catering specialiseren zich in het aanbieden van éénpansgerechten van over verschillende werelddelen. Een feest lokaal te Antwerpen, ergens in Vlaanderen, Nederland of België? Pasado kan als kok aan huis komen of in cateringvorm met of zonder foodtruck bij u aan huis, op straat of binnen uw bedrijf. U kunt onze ons dus huren en dit zowel in de Mediterraanse, Mexicaanse, Oosterse, Aziatische, Amerikaanse als Vlaamse sferen!

Onze foodtruck en onze mensen zijn uitgTraiteur en catering service listings in andere talen

Startpagina Traiteurs et services de catering (French)

Startpagina Catering Services, Caterers (Engels)