Antwerpen

Traiteur en catering - Antwerpen

Het Ijskarretje

www.hetijskarretje.be/

U wilt ijstaarten bestellen? Dan is er maar 1 adres: Het IJskarretje uit Deurne! Unieke ijstaarten in de heerlijkste smaken komen bij ons vandaan. Prachtige vormen voor iedere gelegenheid: huwelijk, verjaardag of communie.

Traiteur Magnus

www.traiteurmagnus.be
Berchem

Traiteur Magnus verzorgt alle feesten, diners, bufetten en recepties. Bij u thuis, op de eigen exclusieve locaties in en rond Antwerpen, op uw bedrijf.

Avontuur in smaak

www.avontuurinsmaak.be
Antwerpen

Op een feest mag gezond en smakelijk eten niet ontbreken! Voor genodigde die eens wat anders willen, is er nu een kant-en-klaar recept: wok en pasta gerechten voor de foodie die op zijn buikgevoel afgaat.

Onze catering staat garant voor kwaliteit en laat zich inspireren door de wereldkeuken die wij moeiteloos een fusion toets geven. In onze mobiele keuken toveren wij in korte tijd de meest verrassende combinaties op uw bord variërend van oosterse noodles met diverse huisgemaakte sauzen.

?t Blokske

www.tblokske.be/
Mol

Wij hebben verschillende BBQ-formules voor u uitgewerkt.

Huur 't Blokske uit Mol in voor een appetijtelijke, geurige barbecue of paella op een van jouw feesten. Denk maar aan een winterbarbecue, ribbetjesfestijn of breugelfeest. Ook vegetarisch, vegan, halal of glutenvrij behoren tot de mogelijkheden.

Feestzaal Ten Huize Foets in Mol

www.feestzaal-tenhuizefoets.be/
Mol

Bij Feestzaal Ten Huize Foets is het genieten, des te meer omdat zaakvoerder en chef Michel Foets zelf aan het fornuis staat. Ervaring en passie maken van Michel Foets de architect van onvergetelijke feesten.

Traiteur Swaenen

www.swaenen.be
Brasschaat

Afhalen en leveren van: kaas en charcuterie, verse dagsoep, bereide gerechten, volledige maaltijden, warme en koude buffetten, receptie's, belegde broodjes, e.d.Antwerpen listings in andere talen

Startpagina Traiteurs Anvers (French)

Startpagina Antwerp (Engels)