Beauty salons en schoonheidsverzorging

Beauty salons in België websites over esthetische behandelingen in het algemeen

Arome Dayspa

www.arome-beauty.be

Het strakke en trendy ingerichte badhuis & schoonheidsinstituut AROME te Gent
St-Amandsberg, dankt haar naam
aan het gebruik van aromatische
producten op natuurlijke basis.
Naast alle beauty & wellness
behandelingen, welke worden uitgevoerd
met AVEDA, zijn we opgeleid en
gespecialiseerd in dag en halve-dag
arrangementen, massage 's en
gelaatsverzorgingen. Alsook kan je er
herbronnen in de privé sauna,
rustend aan de haard met een
vleugjelounge music & aangepaste
kleurentherap

Wellness-Esthetiek Nele

esthetieknele.be/
Gistel

Energetische en natuurlijke huidverzorging met de vijf elementen.
Mijn doel is het verbeteren van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid door het toepassen van verzorgingen en technieken die echt oorzakelijk werken en je van binnenuit mooier maken.
Daarom wordt iedere gelaatsverzorging en lichaamsverzorging gepersonaliseerd op basis van een uitgebreide (huid)analyse en uitgevoerd met de hoogwaardige Zwitserse natuurlijke producten van PHYTO 5.

Perfect Sauna - Alles over sauna's

www.perfectsauna.net/

Wilde u altijd al op de hoogte zijn van de nieuwste technieken uit de wellness? Dan bent u op het juiste adres want hier vind u alle informatie over de wellnessfaciliteiten. Van stoomkabines tot infrarode sauna's en ook over de verschillende sauna's uit verschillende landen.

Wellness Andor

www.wellness-andor.be/

Wellness Andor is een schoonheidsinstituut in Balen waar men na een privé-sauna kan genieten van een aangepaste schoonheidszorg. Lichaams-, gelaats-, en nagelverzorging met een heerlijk ontspannende massage maken deel uit van onze schoonheidsbehandelingen. Neem een kijkje op onze website voor gedetailleerde informatie!

Verena - permanente make-up

www.verena.be

Verena Blanckaert permanente make-up en medische correcties studio's te Bocholt en te Lommel

Mijn Bikinilijn

www.bikinilijn.be

Vele foto's en uitleg over tijdelijk of definitief ontharen van uw meest intieme zone. Alles is mogelijk : bikinilijn, stringlijn, Brazilian Wax of volledige intieme zone.

Vankan

www.vankan.be

Vankan Beauty & Wellness te Balen : schoonheidsinstituut met professionele schoonheidsspecialiste : gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, stijladvies, kleuradvies, make-up, ?

de zoekmachine in Vlaanderen van schoonheidssalons

www.schoonheidssalon.be

U kunt hier zoeken naar een schoonheidssalon bij u in buurt, een bepaalde specialisatie en zelfs naar een bepaald merk. Kortom een uitgebreide vindmachine, waar u altijd resultaat uithaalt en heel wat interresante weetjes

Spray Tanning Leuven - Bruinen zonder zon in 15 minuten

www.spraytan-leuven.be/
Leuven

Spraytanning is razend populair in Australië en Amerika, maar ook in Europa in volle opmars. Onze drukke levensstijl staat niet niet altijd toe om te genieten van de zon of een reeks zonnebanksessies. Inmiddels komt het ook vaker voor dat mensen een overgevoeligheid hebben aan UV-licht of om gezondheidsredenen geen gebruik mogen maken van een solarium. Voor al deze mensen is een Spray Tan behandeling dé ultieme oplossing.

alternative beauty center

www.alternative-beauty-center.be

Site over de mogelijkheden binnen ABC, uitleg over behandelingen, en leuke doe hetzelf recepten voor de schoonheid.

schoonheidssalon fanny

www.schoonheidssalonfanny.be

site met alle bruikbare gegevens i.v.m schoonheidssalon Fanny

Schoonheidsstudio Lais

www.schoonheidsstudiolais.be

Schoonheidsstudio Laïs is gespecialiseerd in verschillende soorten gelaatsverzorgingen, en biedt daarnaast een brede waaier aan de nieuwste luxe-behandelingen.

Schoonheidssalon Mystique

www.salon-mystique.be/

Schoonheidssalon Mystique, GSM +32(0)473339040, Venlosesteenweg 16, 3640 Kinrooi-Ophoven. Welzijn, gelaatsen lichaamsverzorgingen, beauty en wellness. via deze pagina wil ik U laten kennismaken met mijn schoonheidssalon en U een overzicht geven van alle mogelijkheden.

Schoonheidsinstituut Artemis

www.Artemis-schoonheidsinstituut.be

Schoonheidsinstituut, specialiteiten: massage, waxen, Mary Cohr, gelaatsen lichaamsverzorgingen

Schoonheidsinstituut Wendy Dela Ruelle

www.instituutwendydelaruelle.be
Edegem

Schoonheidsinstituut Wendy Dela Ruelle is een schoonheidsinstituut in Edegem waar u volledig zal ontspannen. Van lichaamsverzorging tot pedicure staat Wendy voor u klaar. Ontdoe u van stress en laadt uw batterij weer op bij Schoonheidsinstituut Wendy Dela Ruelle in Edegem.

Schoonheidsinstituut - Privé Sauna - Utopia - Beauty & Relax

www.instituut-utopia.be/

Schoonheidsinstituut Utopia gelegen te Ninove. Verscheidene verzorgingen zoals gelaatsverzorgingen, manicure,pedicure, lichaamsverzorging,maquillage,ontharingen,... Ook vind U hier tal van geschenkartikelen zoals parfum, badprodukten, verzogingsprodukten,...

Zen.Clusive

www.zenclusive.be

Schoonheidsinstituut Wellnessinstituut Privesauna Behandelingen Schoonheidsbehandelingen Schoonheidsspecialist Gelaatsverzorging Lichaamsverzorging Massages Epileren Verven Kuren

schoonheidsinstituut, beauty van binnen én van buiten. antwerpen-ekeren

www.beautyandbalance.be

Schoonheidsbehandelingen,maar ook Reiki, rust, ontspanning, persoonlijke behandeling in een rustige omgeving in Antwerpen-Ekeren(Donk) Het hele instituut voor u alleen. Enkel op afspraak .

Schoonheid en verzorging, informatie over make-up en opmaak tips

www.bjoeti.be

Schoonheid en verzorging daar wil elke vrouw van op de hoogte blijven. Bij bjoeit.be hebben we de laatste trends in de make-up wereld en geven we je heel veel opmaak tips. Je leert bij ons hoe je best je gelaat en huid verzorgt en hoe je de juiste make-up kiest.

Sauna online

www.sauna-online.be/

Sauna ervaringen Sauna, thermen, spa en wellness arrangementBeauty salons en schoonheidsverzorging listings in andere talen

Startpagina Soins esthétiques et instituts de beauté (French)

Startpagina Beauty institutes and Body Care (Engels)


1  2  3  »