Bouwbedrijven

Bouwbedrijven - Nieuwe woningen

Young Budget Homes

www.youngbudgethomes.be
De Pinte

Young Budget Homes Bouwen in BelgiŽ.
Tot uw huis een thuis is.
Het basisconcept van Young Budget Homes biedt verschillende mogelijkheden en is bijzonder flexibel. U kunt zich laten inspireren door enkele basismodellen

Team Construct

www.teamconstruct.be/

Met Team Construct, bouwt u voor de prijs van een huurwoning. Team Construct ontwerpt huizen die op de traditionele wijze gebouwd worden.

KC Bouw

www.kcbouw.be/
De Haan - Le Coq

KC Bouwbedrijf : voor grote en kleine werken
Bij KC Bouwbedrijf bent u aan het juiste adres voor al uw verbouwingen of renovatiewerken in De Haan en omstreken. Wij besteden aan elke klus, van klein tot groot, evenveel aandacht en wij gaan voor een perfect resultaat. Wij zijn vooral gespecialiseerd in totaalprojecten.
Wij zijn al een tien jaar actief in de bouw en hebben dan ook al heel wat mooie projecten in goede banen geleid.
Of het nu gaat over een volledige renovatie van uw

Entro

www.entro.be
Eke

Entro bouwt huizen voor particulieren, in verschillende stijlen: van klassiek tot landelijk of modern. Elke woning die wij bouwen is uniek en vertrekt vanuit uw leefwereld.

Ecohuis houtskeletbouw

www.ecohuis.be/
Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden!) en een uitgebreid aanbod aan modelwoningen.

Durabrik

www.durabrik.be
Drongen

Durabrik : bouwen van woningen en appartementen van ruwbouw (casco) tot afgewerkte woning (sleutelklaar) op uw of onze bouwgronden in belgie en nederland

Danilith-Delmulle

www.danilith.be
Wortegem-Petegem

Danilith-Delmulle woningbouw, geautomatiseerd traditioneel bouwen. Actief in Benelux, Frankrijk, Duitsland en Japan !

Carpatzi Homes

carpatzi-homes.be/
Ransart

Carpatzi woningen is een Belgische bouwbedrijf gespecialiseerd in de bouw van huizen, villa's en bijlagen met een houten structuur tegen betaalbare prijs.

Top Home Building nv

www.thb.be
Markegem

Bouwen met Top Home Building garandeert U een betrouwbare partner voor uw droomwoning.

AVL Woningbouw

www.avlwoningbouw.be
Beringen

Bouwbedrijf: woningbouw, villabouw, sleutel op de deur, bezoek onze kijkwoningen. Ook voor bouwgronden kunt u bij ons terecht

Bouwbedrijf Van Hove

www.bouwwerken-vanhove.be/
Sint-Niklaas

Bouwbedrijf Van Hove uit Sint-Niklaas is actief in heel het Waasland. Met onze 35 jaar ervaring weet u zeker dat iedere klus uitstekend afgerond wordt. Wij verzorgen ruwbouw en diverse verbouwingswerken.

Villabouw Bostoen n.v.

www.bostoen.be
Drongen

Bostoen, bouwen met een hart voor U! Onze online database bevat steeds meer dan 200 woningen en gronden, allen steeds vrijblijvend ter plaatse te bezoeken.

construction Poncin

www.constructions-poncin.be
Champlon

Algemene onderneming van bouw, particuliere weg-en waterbouwkunde en geplaatst in Ardenne, provincie van Luxemburg, Champlon, BelgiŽ. Bouw van huizen en appartementen die in BelgiŽ moet verkocht worden.

Picard Construct

www.picardconstruct.be
Tenneville

Algemene onderneming van bouw, openbare en particuliere werkzaamheden, bouw van nieuwe huizen, traditioneel en individueel, flatgebouwen, commerciŽle oppervlakte gelegen op Tenneville in de Ardennen

T.Palm Group

www.tpalm.be
Eigenbrakel

Algemene bouwonderneming, marktleider in sleutel op de deur nieuwbouw en gespecialisserd op het vlak van lage energiewoningenBouwbedrijven listings in andere talen

Startpagina Entreprises de construction - Maisons neuves (French)

Startpagina House building companies (Engels)