Dakwerken

Aannemers dakwerken

Famidak

www.famidak.be/
Genk

Famidak is het adres voor een nieuw dak in de omgeving van Genk. Wij bieden steeds platte en hellende daken van onberispelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook onze service zal u zeker bevallen.

Dakwerken Limas

www.dakwerkenlimas.be/
Schelle

Dakwerken Limas is de trotse buitengevel aannemer in de Antwerpse regio. In de loop der jaren hebben wij in de industrie een reputatie opgebouwd in het leveren van een uitstekende service. Wij zijn een van de topbedrijven in dakwerken in Antwerpen.

Dakwerken Limas heeft vakmensen in dienst die beschikken over de expertise om alle thermische en architectonische buitengeveltoepassingen uit te voeren.

Dakwerken Ferket Christoffel - Stekene

www.dakwerken-ferket.be

Aannemer van dakwerken, met meer dan 10 jaar ervaring in zowel nieuwbouw dakbedekking als renovatie van bestaande daken.

Dak 12 bvba, alle dakwerken ? dakrenovatie, dakvernieuwing, nieuwbouwdak, hellendeen platte daken.

Wood Concept

www.wood-concept.be
Sint-Truiden

Wood Concept in Sint-Truiden is de specialist in dakwerken. Platte daken, hellende daken, dakisolatie, daktimmerwerken, zink en koperwerken, wij bieden u het allemaal. Vakkundig en duurzaam worden alle daken gebouwd. Met de platte daken en hellende daken van Wood Concept houdt u het wel droog.

b-import

www.b-import.be
Willebroek

We leveren natuurleien voor dakbedekking en gevelbekleding. Onze Luckra natuurleien komen uit onze eigen produktie in BraziliŽ. B-Import is ook invoerder voor de spaanse leien Pizarras Expiz en Pizarras La BaŮa. Er zijn natuurleien voor iedres budget Provincie Antwerpen

www.snel-dakdekkernodig.be

www.snel-dakdekkernodig.be/
Putte

vrijblijvende offerte aanvraag
of heeft u een dak lekkage
wij bieden ook dak herstellingen service aan

Dakwerken De Bie Platte daken

www.dakwerkendebie.be/
Turnhout

Voor lekvrije platte daken in Turnhout laat u Dakwerken De Bie zijn werk doen. Zij zorgen voor kwaliteit in platte daken en hellende daken. Ook voor onderhoud, dakgoten en dakisolatie kunt u op hen rekenen.

Dakwerkendewitte

www.dakwerkendewitte.be/

Voor ieder budget een prachtige carport. Laat uw carport plaatsen door de echte specialist in Limburg: Dakwerken De Witte. Wij verzorgen het op maat plaatsen van een prachtige carport voor ieder voertuig en laten het een prachtig geheel vormen met uw woning.

VCN

www.dakwerkenvcn.com/
Lebbeke

Voor een nieuw dak rekent u op VCN uit de regio Lebbeke. Hellende daken met pannen of leien, platte daken met bijvoorbeeld roofing, wat u ook kiest, het beste adres blijft steeds VCN uit de regio Lebbeke.

Memo

www.memodak.be
Genk

Voor de renovatie van daken doet u er goed aan Memo uit Genk te contacteren. Al meer dan 15 jaar leveren zij vakwerk in daken. Zij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken. Is uw dak toe aan renovatie? Contacteer dan Memo uit Genk.

MDM Roofingwerken

www.mdm-roofingwerken.be/
Wuustwezel

Voor de perfecte uitvoering van roofingwerken kiest u voor MDM Roofingwerken uit Wuustwezel. Wij zorgen dat deze zo belangrijke toplaag perfect geplaatst wordt. Houdt uw dak sterk en lekvrij met de roofingwerken van MDM uit Wuustwezel.

Dak- en zinkwerken Staes

www.dakwerkenkortenaken.be/
Kortenaken

Voor dak en zinkwerken is Staes de ervaren man uit Kortenaken. Wij verzorgen zinkwerken met oog voor detail. Voor de perfecte afwerking van hellende of platte daken kunt u steeds op ons vertrouwen.

Van Loock - Kapellen

www.vanloock-dakwerken.be

Van Loock is geregistreerd aannemer van alle dakwerken en gevelbekleding (Provincie Antwerpen)

TB Dakwerken

www.tbdakwerken.be/
Waasmunster

Uw specialist in het aanleggen van daken uit Waasmunster. Ons professionele familiebedrijf is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van daken in diverse materialen en stijlen. Wij werken voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons steeds rekenen op vakwerk tegen eerlijke prijzen.

Rubideck bvba - Mol

www.rubideck.be

Rubideck bvba: specialist in ontmossen van daken, dakrenovatie,
gevelrenovatie, dakonderhoud & zinkwerken (Provincie Antwerpen)

Rubbydak

www.rubbydak.be
Mechelen

Rubbydak, voor uw nieuwbouw, renovatie of herstelling van uw dak
Alle dakwerken, pannen, leien, zinkwerken.

Dakplus heet je welkom!

www.dakplus.be
Geel

Professionele daken timmerwerken
Op deze site vindt u niet alleen alle informatie over onze diensten en specialisaties, maar ook nuttige info en tips over de hedendaagse dak-en timmerwerken.

Schevernels Zinkwerken

www.schevernels-zinkwerken.be
Neerpelt

Peter Schevernels voor alle zinkwerken, Loodwerken, Koperwerken, Dakbekleding en gevelbekleding met staande naad, Epdm daken, Renovatie

Marc Gotink's rieten daken

www.marcgotink.be
Essen

Om voldoende waterdicht te zijn is een relatief dik pakket riet nodig. De levensduur van het rieten dak is mede afhankelijk van de plaatselijke situatie en omstandigheden. De dakhelling, oriŽntatie op zon of regenkant, de nabijheid van bomen, de mate van onderhoud en milieuverontreiniging in de omgeving spelen een rol.Dakwerken listings in andere talen

Startpagina Toiture (French)

Startpagina Roofing (Engels)


1  2  3  Ľ