Gevelrenovatie, gevelreiniging

Aannemers gevelrenovatie, gevelreiniging & onderhoud

Gevelrenovatie Gilissen

www.gevelrenovatie-gilissen.be
Maasmechelen

Uw beschadigde of verweerde gevel herstellen? Contacteer Gilissen Gevelwerken voor een geslaagde gevelrenovatie.

Entreprises Dany Touchèque

www.toucheque.be
Bastenaken

Votre entreprise de plafonnage, façade traditionnelle, façade isolante dans la province du Luxembourg, de Namur, de Liège, du Brabant wallon et au Grand Duché du Luxembourg

Renovation D'Inteireures

https://www.renovationsinterieures.be/
Brussel (Anderlecht)

Vertrouw ons met uw project, wij hebben jarenlange ervaring in de bouwsector, dus u bent op de juiste plek. Na een grondige discussie over uw project ter plaatse, plannen we op de krant. We werken heel creatief met de beschikbare oppervlakken en de keuze van uw stijl. Om de werk te doen, werken wij met gekwalificeerde mensen die uw specialistisch advies kunnen aanbieden. Wij maken interieuren exterieurafwerkingen: alle soorten schilderijen tegen prijzen zonder concurrentie.

Gevelbekledingen & Schrijnwerkerij Vandenbussche

www.gevelbekledingen.be
Mol

Specialist in gevelbekleding van o.a. Eternit, Rockpanel, Volkern panelen (Trespa, Max, Abet Laminati), Houten bekledingen, ... Bekijk onze website voor meer info !

Sematec

www.sematec.be
Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe)

Sematec legt zich al sinds 1986 toe op het uitvoeren van pleisteren krabpleisterwerken aan gevels.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van gevels aan de buitenkant.
U bent op zoek naar een erkende onderneming om uw gevel in een nieuw jasje te steken?
Dan is Sematec uw partner!

Plafosud

www.plafosud.be
Léglise

Plafosud, onderneming van plafonnage, cimentage, pleisterlagen, verf, bekleding van voorgevels, gelegen op Léglise in provincie van Luxemburg. Bouw en buitenlandse en binnenlandse renovatie.

Crepieter Gevelbepleistering

www.crepieter.be/
Hamme

Met een gerust hart kiest u voor Crepieter om gevelbepleistering te laten plaatsen in Hamme en de rest van Vlaanderen. Uw gevel zal u zeker bevallen als u gevelbepleistering laat plaatsen door ons team van specialisten. Wij werken met passie en uitstekende materialen. Kijk op onze site voor meer informatie.

AA Dakwerken

www.aadakwerken.eu/
Dilbeek

Met 40 jaar ervaring is dakwerken & gevelrestauratie in goede handen. Wij bieden u vele mogelijkheden en werken steeds alles keurig netjes af.

R-Net

www.rnet.be
Brussel (Etterbeek)

Graffiti verwijdering en gevel renovatie.
straling technieken voor gevels schoonmaak, graffitis verwijderen en antifouling strippen.
Op een snelle en economische manier behandelen we alle oppervlakken die kwetsbaar zijn voor het vandalisme, of die simpelweg verontreinigd zijn door de tijd.

Gevelwerken Limas

www.gevelwerkenlimas.be/
Schelle

Gevelwerken Limas is een middelgroot bedrijf uit Antwerpen. Het bedrijf specialiseert zich in de vernieuwing en het onderhoud van gevels met als enige missie een omgeving te creëren die aangenaam is voor al diens klanten. De belangrijkste aangeboden diensten omvatten gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbepleistering en gevelbekleding. Spouwmuurisolatie is ook een belangrijke dienst die zowel voor nieuwe als bestaande muren geleverd wordt.

Van Houdt ? Robeyns Gevelrenovatie & Voegwerken

www.vanhoudt-robeyns.be/
Kapelle-Op-Den-Bos

Gevelrenovatie & Voegwerken zijn de specialiteit van Van Houdt ? Robeyns uit Kapelle-op-den-Bos. Voor volledige nieuwbouw of aanbouw en renovaties kunt u op ons rekenen. Wij informeren u graag en zorgen steeds voor topkwaliteit in onze werken.

Jo Peeters Renovatie

www.jopeeters-renovatie.be/
Zoersel

Een gevel renoveren is vakwerk, daarom kiest u in de regio Zoersel voor Jo Peeters. Hij zorgt samen met zijn team van specialisten voor een uitstekende renovatie en desgewenst ook isolatie van uw gevel. Geef uw huis de uitstraling die het verdient en kies ervoor uw gevel te renoveren door Jo Peeters uit de regio Zoersel.

Gico b.v.b.a Reinigen en vernieuwen van crepi

www.gicobvba.com/

De crepi plaatser van Gico uit de regio Lebbeke laat u van woning veranderen zonder te verhuizen. Uw woning zal er geweldig uitzien na het plaatsen van crepi door onze experts. Gico, de crepi plaatser uit de regio Lebbeke voor het mooiste resultaat.

Dakwerken Seuntjens

www.dakwerken-seuntjens.be/
Turnhout

Dakwerken Seuntjens is uw specialist in dakwerken & gevelbekleding in de regio Turnhout.
Gevelbekleding geeft uw woning een heel nieuw aangezicht. Het beschermt tevens tegen invloeden van het weer.
Wij plaatsen alle types en kleuren perfect en houden rekening met ieders budget.

Cosenco gevelrenovatie

www.cosenco.be
Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken in gans vlaanderen en Brussel.

Beltrami Belgie

www.beltrami.be

Beltrami Belgie: Groothandel in natuursteen,marmer,graniet,witsteen,kalksteen,Basalt. Voor vloeren,tegels,trappen,gevels, gevelbekleding,wanden,wandbekleding,terrassen.

Isolec

www.isolec.be/
Schoten

Behandelen van opstijgend vocht en gevelrenovatie door middel van pleisterwerk is de specialiteit van Isolec uit Schoten. Onze pleisterwerken zorgen gelijk ook voor een vochtwerende laag waardoor vochtproblemen tot het verleden behoren. Dus voor een prachtige nieuwe aanblik van uw woning kiest u voor de gevelrenovatie van Isolec uit Schoten.Gevelrenovatie, gevelreiniging listings in andere talen

Startpagina Rénovation et nettoyage de façades (French)

Startpagina Facade renovation,cleaning and repair (Engels)