Asg technics

www.asgtechnics.be

Grondboringen, graafwerken, verwarming, elektriciteit, aansluiten van leidingen en gasleiding:Asg technics, daar kom je verder mee

Kantelpoorten

www.vrspoorten.eu

VRS Poorten uit Lebbeke is uw adres voor sectionaal poorten en kantelpoorten. Wij bieden oplossingen voor bedrijven en particulieren. Een mooie en veilige kantelpoort is een aanwinst voor iedereen. Kijk op de site voor meer informatie.

Uitzetvoegen - Pascal Maerschalck

www.pascalmaerschalck.be

Als vloeren krimpen of uitzetten is een uitzetvoeg essentieel voor het behoud van uw vloer. Pascal Maerschalck is de specialist in uitzetvoegen. Ook het afkitten van ramen, deuren en sanitair neemt hij voor zijn rekening. Kijk op de site voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

Plinten kopen

www.mooieplinten.be

Plinten maken uw vloer of woonkamer net even helemaal af. Bij mooieplinten.be bestelt u de mooiste MDF plinten tegen de beste prijs.

Daweka

www.daweka.com/

Ook voor wanden is Clipso uitstekend geschikt. Prachtige spanwanden in no time geplaatst. Wit, gekleurd of een gepersonaliseerd ontwerp of afbeelding, het zijn slechts een van de vele opties van spanwanden.
Daweka is gelegen te Diepenbeek, Limburg.

Beton Design

betondesign.be/

Beton Design is een bouwbedrijf gespecialiseerd in decoratieve beton. Beton Design maakt al uw projecten gepolijst beton, gestempeld beton, gepolijst beton ...

Jomik stellingbouw

www.jomikstellingbouw.info/

Heeft u geen idee over een goede prijs voor een goederenlift? Jomik Stellingbouw uit de regio Antwerpen is een betrouwbare partner met veel ervaring en een uitgebreide service. Van advies tot bediening van uw goederenlift staan we voor u klaar. Wij werken in heel Vlaanderen en komen met plezier ook naar u toe!

Bouwbestel Bouwmaterialen

www.bouwbestel.be/

Bouwmaterialen kopen doet u online via de online bouwmaterialen shop. Vragen over over bouwmaterialen beantwoorden wij graag. Al onze bouwmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit en scherp geprijsd. De bouwmaterialen worden aan huis bezorgd.

Belga Rioleringswerken

www.belgarioleringswerken.be/
Wetteren

Belga Rioleringswerken is werkzaam in heel BelgiŽ voor rioleringswerken, grond en graafwerken, terrassen en opritten en het graven van waterputten. Voor de vakkundige uitvoer van uw rioleringswerken belt u met Belga Rioleringswerken uit Oost Vlaanderen.

Stukko

www.stukko.be/
Tessenderlo

Als u kiest voor de binnenpleisterwerken van Stukko uit Limburg, kiest u voor een solide basis voor uw inrichting. Wij bieden u vakmanschap en ervaring aan in alle buiten en binnenpleisterwerken aan in Limburg. Neem snel eens contact met ons op en laat u verrassen!

Klusjesman Buggenhout

www.moustieklus.eu/
Buggenhout

Kies voor verbouwingswerken in de regio Buggenhout steeds voor een vakman. Moustieklus is al jaren bezig met het uitstekend uitvoeren van alle voorhanden verbouwingswerken. Ook voor gyproc, elektriciteitswerken en vloeren bekleden kunt u terecht bij Mousieklus.

Gero-Stuc

www.gerostuc.be/
Dendermonde

Pleisterwerken laat u met een gerust hart over aan Gero Stuc uit de regio Aalst en Dendermonde. Wij zorgen steeds voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds ook voor gyproc en isolatie kunt u een beroep op ons doen. Als het echt mooi moet zijn, kiest u voor de pleisterwerken van Gero Stuc uit de regio Aalst en Dendermonde.

Xelec Installatie elektriciteit

www.xelec.be/
Antwerpen

Voor de installatie van elektriciteit in de regio Antwerpen doet u een beroep op Xelec. Dan weet u zeker dat de installatie voldoet aan alle eisen en altijd absoluut veilig is. Xelec werkt voor bedrijven en particulieren en zorgt steeds voor de beste installatie van elektriciteit.

Elektro FS

www.elektro-fs.com/
Antwerpen - Borgerhout

De keuring van uw elektriciteit verloopt zonder stress als u kiest voor de installatie van Elektro FS uit de regio Antwerpen. Wij zorgen voor een perfecte installatie van elektriciteit die zeker aan alle voorwaarden voldoen.

Malisol Binnen- en buitenpleisterwerken

www.malisol.be/

Van klein appartement tot grote villa Malisol Bvba uit Schilde, Antwerpen is uw stukadoor! De beste stucwerken voor binnen en buiten worden uitgevoerd door de stukadoors van Malisol. Al 35 jaar bieden wij al onze klanten een perfecter uitvoering van alle binnen en buiten pleisterwerken. Daarom kiest ook u voor Malisol.

Spanplafonds van Spanlux

www.spanplafond-spanplafonds.be/
Torhout

Spanlux Spanplafonds is de specialist in alle types spanplafond. De spanplafonds van Spanlux gaan tot 5,30m naadloos en worden binnenhuis geproduceert. Top Kwaliteit gegarandeerd.

ik zoek een schilder

ikzoekeenschilder.tk/

Vergelijk prijs, werkwijze en vind de beste deal!
Laat u gratis informeren door schilders uit uw eigen regio

Bouwmaterialen online kopen en bestellen

www.bouwdepot.be/

Professionals in de bouwsector kiezen de beste bouwmaterialen voor elke klus. Je mag er zeker van zijn dat wij alleen maar bouwproducten online verkopen die de professional wilt gebruiken. Al onze online bouwmaterialen zijn meermaals getest ťn goedgekeurd door aannemers.
Daarbovenop liggen onze bouwmaterialen prijzen veelal ook nog eens gevoelig lager. Alle reden dus om op Bouwdepot.be professionele bouwmaterialen online te kopen!


ę  1  2  3  4  5