Computerapparatuur en Software

Multimedia Postorder Lijn

www.mpl.be

MPL MULTIMEDIA POSTORDER LIJN: verkoop van software en hardware via internet. Op onze website vindt u een zeer ruime en wekelijks aangepaste catalogus terug. Deze aanpassing gebeurt steeds op dinsdagmorgen om 9u.

PC Center

www.pccenter.be

PC Center, de virtuele shop, 30.000 informatica producten online

PCash, kassaprogramma's inclusief artikel- en voorraadbeheer

www.revom.com/soft

Kassaprogramma's inclusief artikelen voorraadbeheer, beheer van leveringen. Gebruik van EAN-barcode in standaard voorzien. Gratis demoversie via download beschibkaar.

Data TestLab

www.datatestlab.com/

Data TestLab test computer hardware en software voor tijdschriften in Belgium, Nederland en elders.

SoftMaths

www.gedesasoft.be

SoftMaths is een softwarepakket voor het wiskundeonderwijs van de tweede graad ASO-TSO.

easycomputing.com

www.easycomputing.com

Verkoop : Informatica boeken, software programmas, inkt voor inkjet printers, papier, downloads, voor thuis en kantoor.
Online shop

AB PC Solutions

www.abpcsolutions.be

AB PC Solutions, uw partner voor hardware, software, PC-support en webdesign.

Dream PC

www.dreampc.be

Wij verkopen alle soorten van hardware. Wij repareren ook je PC. Zéér voordelige prijzen.

Fujitsu Siemens Computers

www.fujitsu-siemens.be

Het leidende Europese computerbedrijf Fujitsu Siemens Computers beschikt over een van de meest volledige producten oplossingenportefeuilles ter wereld. De toonaangevende IT-producten voldoen aan ieders behoeften zowel aan die van particuliere PC-gebruik...

LaCie

www.lacie.be

Randapparatuur voor zowel PC als Mac : CD en DVD rewriters, harde schijven in FireWire of USB 2.0, monitoren, back up, storage, mobile pocket producten, you name it. LaCie producten zijn de perfecte combinatie van erkende kwaliteit, groot gebruiksgemak...

Ergé Computers Online Shop

www.erge-computers.be

De betere computerwinkel met de goedkoopste prijzen en de beste service!!

Vakawin

www.vaka.be

Elektronisch puntenboekje voor de vakleraar. Aangepast aan situaties in het Vlaams secundair onderwijs. Laat toe aan de leerkracht om allerlei punten engegevens van zijn leerlingen voor zijn vak(ken) bij te houden, met mogelijkheid voor totalen, midscores

pc-fabriekje

www.pc-fabriekje.be

Het pc-fabriekje configureert uw droom-pc, installeert uw programma's en besturingssysteem en helpt u met al uw pc-problemen. Ook kunnen wij uw oude pc upgraden enof herstellen. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Wij komen ook aan huis.

Professional PC Diagnose Apparatuur

www.uxd.be

Ultra-X Benelux B.V. importeert PC diagnose producten en distribueert deze producten over diverse landen in Europa.
Al sinds 1987 is Ultra-X marktleider op het gebied van PC diagnose producten. Met de PC Diagnose apparatuur is het mogelijk fouten op te...

Zooeasy

www.zooeasy.be

ZooEasy, de nieuwe generatie dierensoftware! Stamboomsoftware voor de administratie van honden, vogels, katten en kleindieren betreffende bloedlijnen, stamboom, verwantschap en medische informatie.

CD & E Software Distribution (Europe)

www.cd-e.com

CD & E (Europe) distribueert software door geheel Europa van groot aantal bekende softwaremerken voor zowel de zakelijke als de thuismarkt.

Mercis - een frisse KIJK op uw onderneming

www.mercis.be

Mercis bestrijkt al uw commerciële activiteiten en helpt u beslissingen te nemen. Mercis, modulair en eenvoudig van concept, integreert zich moeiteloos in uw onderneming. Met Mercis beschikt u over een optimaal beheerprogramma onder Windows.

trattoria.be

www.trattoria.be

Trattoria is een zogenaamde Productivity tool die zich vooral richt tot traiteurs, charcutiers,
restauranthouders en koks. Het programma is gebaseerd op een Access database (alle versies vanaf 97) en draait onder alle Windows versies

Outlook netwerk zonder Exchange

www.publicshareware.be

Client-Server oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die een Outlook netwerk wensen, zonder Exchange server.

8 Bits bvba

www.8bits.be

De organisatie 8 Bits BVBA bestaat inmiddels bijna twee jaar en is gevestigd te Antwerpen. Hoewel 8 Bits als organisatie een relatief kort bestaan kent, zijn wij de afgelopen twee jaar uitgegroeid naar een zeer succesvolle onderneming. Het succes van 8 bits kan voor een groot gedeelte worden herleid naar de strategie waarvoor bewust is gekozen. Deze strategie bestaat uit een aantal complementaire deelgebieden, die zorgdragen voor een heldere en transparante bedrijfsvoering. Zaken zoals een hogeComputerapparatuur en Software listings in andere talen

Startpagina Equipements et Logiciels (French)

Startpagina Hardware and Software (Engels)


1  2  »
La Petite Merveille is gespecialiseerd in vakantiekampen, kayakverhuur, bosklassen, avonturentochten, incentives, groepsweekends in de Ardennen.
Kayakverhuur & avonturentochten in de Ardennen - Durbuy
Coo Adventure is gespecialiseerd in de organisatie van sportieve outdoor activiteiten (Kajakken, skydive, mountainbiken, paintball, rafting,...)
Coo Adventure - Ardennen Outdoor activiteiten