Multimedia

New Media Events Business Card Cd-rom

www.newmediaevents.be

Bent u een bedrijf dat Business-to-business verkoopt? Heeft uw Sales team nood aan een uniek marketing tool? Dat is ons 'interaktief cd-rom naamkaartje', dat een zeer grote marketing respons creëert op beurzen, mailings en andere marketing akties.

Xi Multimedia Solutions

www.xi.be

Welkom in de fascinerende wereld van Xi Multimedia Solutions. Wij bieden de oplossing voor al uw multimedia projecten: van CD-Rom's of DVD tot flashy, zelfs database driven websites inclusief hosting en de registratie van uw .be domeinnaam

Lannoo

www.lannoo.com/

Uitgeverij Lannoo heeft een uitgebreid aanbod aan educatieve cd-roms voor kinderen vanaf 2 jaar. Een aantal titels sluit nauw aan bij de lespakketten voor het lager onderwijs en is dus zeer bruikbaar in de klas.

HTML2JPG

www.html2jpg.com

HTML2JPG, een utility om HTML bestanden te converteren naar JPG or BMP beelden

Online foto's afdrukken

www.extrafilm.be

Digitale foto's ontwikkelen op echt fotopapier bij Extrafilm. Gratis online foto-albums met onbeperkte opslag. Gebruik uw foto's op een creatieve manier en maak wenskaarten en uitnodigingen. Wij ontwikkelen uw digitale foto's met de grootste zorg. Thuisgeleverd in 4 dagen.

Nederlandse Photoshop tutorials

photoshop-tutorials.be

Op photoshop-tutorials.be kan je goede nederlandse photoshop tutorials vinden voor zowel de beginnende als de gevorderde photoshopper.Multimedia listings in andere talen

Startpagina Multimédia (French)

Startpagina Multimedia (Engels)