Bed & Breakfasts Ardennen

B&B & gastenkamers in de Ardennen

B&B Les Nénuphars

Spa

Bed & Breakfast 'Les Nénuphars' ligt op een rustige plek aan 'Lac de Warfaaz', een meer aan de rand van Spa. Wij bieden u twee, stijlvol en modern ingerichte gastenkamers met goede (extra lange) bedden, heerlijk bedlinnen en een rustige sfeer. De kamers zijn volledig gerenoveerd in 2008. De badkamers zijn voorzien van een douche met 'rainshower', designwastafels en zachte baddoeken. Gastvrijheid en kwaliteit voeren wij hoog in ons vaandel.
De kamers hebben een eigen entree en zijn gevestigd in onze villa met tuin.

Bed and Breakfast La Tuwaire

latuwaire.site.voila.fr
Philippeville

Roly Philippeville Roly, een kleine dorp in de Fagne-Ardennen. We verwelkomen je graag in onze gerenoveerde oude woning, gelegen nabij het internationaal weg N5 (Brussel-Charleroi-Couvin-Reims) en de merren van de Eau d'Heure.
Op de eerste verdieping bieden we twee grote kamers voor twee of drie personen,badkamer met douche, wastafel en wc.
Op vraag schenken we 's avonds warme maaltijden en dranken.
We bezorgen graag toeristische informatie en bruikbare tips voor restaurants, bars en brass

La Lambinette

www.lambinette.be
Bouillon

Verhuur van Gastenkamers & Gîtes in de Ardennen, Wallonie.
De gastenkamers bevinden zich in het centrum van een dorp in de Ardennen, omgeven door weidse bossen. Het geheel is ingericht in een herenhuis opgetrokken in plaatselijke steen. U bent er welkom als koppl, met de familie, collegas, een groep vrienden, wandelaars...

La griffe à foin

www.lagriffeafoin.be
Henri-Chapelle

In het centrum van een prachtige regio, tussen het land van Herve, het land van Aubel, de oostkantons en het driegrenzenland, is « La Griffe à Foin » een haven van kalmte en charme.

De eigenaren Nadine en Andre nodigen u uit tot een verblijf in de oude hooischuur van de familieboerderij. U kunt daar genieten van de warmte, de charme en het verzorgde comfort van dit gebouw, dat dateert uit 1744.

B&B La Fontanella

www.la-roche.be
La Roche-En-Ardenne

Het restaurant stelt Fontanella aan Roche-en-Ardenne, gelegen nabij Ourthe, u eveneens huisvestingen in kamers van gastheren, een ideale formule voor al uw verblijven temidden van Ardenne voor.

Le vieux La Roche

www.levieuxlaroche.com
La Roche-En-Ardenne

Gastenkamers in La Roche-en-Ardenne
Kamers met individuele douche, klein ontbijt naar believen, onafhankelijke toegang, terras, tuin, garage voor fietsen, individueel onderdak of in groep

Durbuy

Gastenkamers gelegen midden in het ardeense woud ter verruking van natuur en trekker lovers

Bed & Breakfast Confluences

www.confluences.be
Walcourt

Gastenkamers & gastenverblijf bij de Meren van Eau d'Heure.
Deze Bed & Breakfast beschikt over 5 gezillige kamers met het comfort van vandaag.
Wij heten u de hele jaar door welkom en hebben een capaciteit van maximaal 13 personen.

Villa Les Clefs

www.famillepottier.net
Spa

Bed and breakfast in een spadoise villa, typisch van het begin van afgelopen eeuw, gelegen in een wijk kalmeren alles dichtbij het stadscentrum

Vaux-sur-Sure

Bed and breakfast huren in de Ardennen, in Vaux-sur-Sure. Huur een cottage, vakantiewoning, bed & breakfast voor het weekend, de week in de provincie Luxemburg, België.

Wirtzfeld Valley Guest House

www.ardennen.com/
Eupen

Wirtzfeld Valley: een luxe vakantiewoning voor twéé in de Oostkantons vlakbij het meer van Bütgenbach. Ideaal voor een romantisch weekend, midweek of per week in de Hoge Venen.Bed en Breakfasts Ardennen listings in andere talen

Startpagina Chambres d'hôtes en Ardennes (French)

Startpagina Guest houses, Bed and Breakfast Belgian Ardennes (Engels)