Hotels

Hotels Zaventem

hotelzaventem.be

Een goed getest overzicht met hotels rondom luchthaven Brussel Zaventem.

Best Western hotels Belgium

www.bestwestern.be

Wij hebben 22 hotels in Belgie, 3 & 4 sterren kwaliteit, groot of klein, stads en plattelandshotels, van de ardennen tot de kust...

Hotel Trianon Ghent

www.hoteltrianon.be/

Hotel Trianon is ideaal gelegen in het hartje van Gent, bij het Sint-Pietersstation en eenvoudig te bereiken vanaf de E40-E17.

Hotel Panorama

www.hotelpanorama.be

Hotel Panorama
Hengstenberg 77 3090 OVERIJSE België -
54 kamers met alle modern comfort

Informatie over jeugdherbergen in Vlaanderen en Brussel, hun aanbod en omgeving.

Twee luxueuse aparthotels, flathotels in het centrum van Brussel, voor expatriees en tijdelijk tewerkgestelden, op zoek naar accommodatie voor korte tot langere termijn.
Een van de aparthotels bevindt zich nabij de Louisalaan en de andere dicht bij Montgomery

Ardennen Paradijselijke rust! Ruime sfeervolle alleenstaande woning in doodlopende straat midden prachtige natuur.

Hostellerie Bovendael is rustig gelegen in Erondegem en ademt een sfeer van rust en intimiteit.

Grand Hotel Damier

www.hoteldamier.be

Uniek boutiek hotel met rijke historiek op de Grote Markt van trendy winkelstad Kortrijk. Dicht bij Lille/Rijsel (15 min.) en Brugge (35 min.)
Lid van SRS-Worldhotels & aanbevolen door het befaamde Condé Nast Johansens

Belgium - Tourism and Hotels

www.hotels-brugge.org

Brugge wil haar imago van gastvrije stad alle eer aandoen en biedt u met deze website een handig overzicht aan van hotels. U vindt er een ruime keuze aan verblijven in alle stijlen en prijsklassen.

Auberge du pêcheur in Sint-Martens-Latem

www.auberge-du-pecheur.be

Auberge du pêcheur in Sint-Martens-Latem is een prachtig hotel langs de Leie dat beschikt over 32 vier-sterren kamers, een restaurant "Orangerie", een taverne "The Green", een mooie banketzaal en verschillende seminarieruimtes.

Serwir hotel Sint-Niklaas is een riant viersterren hotel dat naast de 37 kamers beschikt over een restaurant "Renardeau", een brasserie "The Balloon", een cosy bar en uitzonderlijke seminariefaciliteiten.

The English House seminaries, persconferenties, vergaderingen .De ideale bestemming voor het inrichten van al uw conferenties, seminaries, persconferenties, productvoorstellingen, vergaderingen, promoen PR-acties, workshops, studieen vomingsdagen

hotel de la warche

www.hoteldelawarche.be

Laat de dagelijkse sleur even achter u en breng een bezoek aan hotel de la warche

hotel waar elke kamer ingericht werd door een andere kunstenaar.
Zeer verzorgd, netjes en zeer vriendelijk. In het stadscentrum, doch zéér rustig en vlakbij XPO.
We hebben ook studio's, appartementen, zelfs volledige huizen met hotelservice en ontbijt incl.

Alle Belgische hotels

www.hotellerie.be/

Informatie over alle hotels van Belgïe. Makkelijk vinden en reserveren van een hotel in Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Oostende. Aan zee of in de ardennen, een goed arrangement voor goedkope of luxe hotels.

kwaliteit te leveren in een omgeving die wij willen vrijwaren voor de komende generaties, zodat ook zij er kunnen van genieten. Hotelier zijn met een menselijk gelaat, met respect voor de tradities en de streek, is geen loze belofte maar een constante betrachting om het beste uit ons beroep te halen voor uw wel

Deltaweb is een andere boeiende weg om een leuk restaurant bewust uit te kiezen. Deze geperfectioneerde zoekmotor biedt u de mogelijkheid om verschillende keuzes in te brengen zoals bv. uw budget, terras of tuin, goede kwaliteitsprijsverhouding, het type keuken...
Wij wensen u van nu af aan smakelijk eten !

Hotel Carlton

www.carlton-gent.be
Gent

Hotel Carlton te Gent. Stijlvol, gezellig en warm ingericht familiehotel. Carlton Gent is gelegen in de residentiele buurt van Gent en op 100m van het station Gent St-Pieters. Dit hotel te Gent beschikt over de goedkopere tarieven.

Hotel des Touristes

www.hoteldestouristes.be

Gelegen in Pont de Bonne, een ideaal gehucht voor iedereen die vredig van de schilderachtige charme van de Condroz wilt proeven. Het is een plaats waar u de vriendelijkheid van onze streek terugvindt. L'Hôtel des Touristes en het restaurant is geopend 7 dagen op 7 in seizoen. Uit seizoen, het restaurant is gesloten op maandag.Hotels listings in andere talen

Startpagina Hotels en Belgique (French)

Startpagina Belgium Hotels (Engels)


1  2  »